Skip to content

Нашите вина

Домът е там, не където е къщата, а където е присъствието и вниманието на човек. Дом е там, където е комфортно, топло, уютно, където се връщаш с усмивка и удоволствие. 
В някаква степен, това е нашето разбиране за това какво следва да е виното. Страстно, прегръщащо, чисто, искрено – пространство, в което можеш да се отпуснеш 
и отдадеш.

Вината ни са искрени, чисти и ръчно сътворени, с минимална намеса и максимално запазване на тяхната естественост. Не използваме стабилизатори и се стараем да създадем условия виното да е с висок потенциал за отлежаване. И смеем да твърдим, че е така.

Желанието ни е за натурални вина с отличителен почерк и характер, които най-малкото не те оставят безразличен. 

Вината ни са дълбоки и мощни, различими и всяко носи своята неповторимост. Характерно за всички е по-дългото отлежаване, чувството за пълнота и баланса между тяло, плод, свежест и дълъг послевкус.

Виното отлежаваме в столитрови бъчви от бял български дъб, всяка от които бутилираме отделно. Не блендираме, запазвайки индивидуалната автентичност или както се казва, single barrel. Разликите в дегустационно отношение биха могли да бъдат значителни – нещо, което считаме за индивидуален чар и целенасочено решихме да запазим по този начин, създавайки различни вкусове и преживявания в една и съща реколта. 

Виното ни не преминава процес на филтриране и би могло да съдържа значително количество благородна утайка. 

Актуални
реколти

Стари
реколти